Hier ben je:

Vacature onderwijsassistent OBS 't Hout

Werken als onderwijsassistent in het openbaar onderwijs?

Op OBS 't Hout is er vanaf 1 februari 2021 (of eerder indien mogelijk) een vacature voor onderwijsassistent. Deze nieuwe medewerker zal zich vooral richten op de leerlingen in de groepen 4 t/m 8 en zal voor 16 uur per week worden ingezet.

OBS 't Hout is een openbare school in Mierlo-Hout die gegroeid is naar 562 kinderen en bestaat uit een basisschool met continurooster én intensieve samenwerking met kinderdagverblijven, peuterspeelzaal en voor- en naschoolse opvang. Het is een wijkschool waar, naast onderwijs, veel naschoolse activiteiten plaatsvinden. De school zit op twee locaties dicht bij elkaar. In de nabijheid zijn een sporthal en sportvelden en in school is een openbare bibliotheek voor kinderen van school en voor kinderen van 0 tot 13 jaar uit de wijk Mierlo-Hout. Samen met Villa Vrolijk is een Openbaar Kindcentrum gerealiseerd.

Ben jij gepassioneerd voor het vak van onderwijsassistent, empathisch, creatief en sta je open voor ontwikkeling en samenwerking, dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken?
Wil je meer informatie over de functie en het profiel kijk dan hier. De officiële vacature vind je hier.

Procedure
Ben je meteen enthousiast geworden voor de vacature en wil je reageren? Stuur dan voor 20 november een mail naar pz@obsh.nl. Indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek op dinsdagmiddag 24 november, dan streven we ernaar je hierover uiterlijk vrijdagmiddag 20 november te berichten. Tijdens de gesprekken zullen de corona-richtlijnen in acht worden genomen.